PURE BEAUTY BB CREAM

00:54 merininblogu 10 Yorum

PURE BEAUTY BB CREAM
PURE BEAUTY BB CREAM
    MUTLU GÜNLER 
Bugün sizlere son günlerde her yerde sıkça gördüğümüz Watson'larda satılan Pure Beauty BB Cream' den bahsedeceğim.Öncelikle ürünün ambalajı ve kokusu o kadar cezbedici ki insan merak etmeden duramıyor. Ürünü almak konusun da kararsız iseniz ilk önce testerını denemenizi tavsiye ederim.Hem böylelikle de cildinizin ürüne bir reaksiyon verip vermeyeceğini anlamış olup, aldıktan sonra pişman olmazsınız.Kremin özelliklerine gelecek olursak.Benim bugüne kadar kullandığım bb kremler arasında en örtücü olanı.Hatta öyle ki kullandığım bazı fondötenlerden bile kapatıcı. Bir bb krem için bu alışmadığımız bir şey bence.Yapısı ne Nivea'nın ki gibi çok katı ne de çok akışkan.Bu da kolay bir uygulama sağlıyor.Ürünün kokusu ise kesinlikle muhteşem buram buram gül kokuyor ancak bu koku uyguladıktan bir süre sonra kayboluyor gün boyu sizi rahatsız etmiyor.
İçerdiği 42 faktör güneş koruması ise bir bb krem için oldukça standart üstü ve ürünün işlevselliğini artırıyor.Kremin tek renk seçeneği bulunmakta bu sizi korkutmasın uyguladığınız andan itibaren vücut ısınız ile  birlikte cilt tonunuza eşitleniyor.
Kullanan kişilerden duyduğum kadarıyla bazı kişilerde sivilceye sebep olabiliyormuş.Ben yağlıya dönük karma ciltli biriyim ancak böyle bir sivilce problemiyle karşılaşmadım.Bence bu aşamada yazımın başında bahsettiğim tester ürün kullanmak devreye giriyor.Benim çekincelerim vardı cildimde yağlanmaya sebep olacağına dair. Watsons'a gittiğimde ürünü cildime uyguladım ve gün sonuna kadar cildimin ürüne verdiği tepkiyi gözlemledim.Herhangi bir sivilce ve yağlanma sorunu yaşamayınca da gönül rahatlığıyla ürünü almış oldum.Sadece aşırı yağlı cildi olan kişilerin kullanmasını uygun görmüyorum.Benim bu kremi en sevdiğim uygulama şeklim ise nemli bir sünger yardımıyla uygulamak.Çok  doğal bir görünüm sağlıyor.
Eğer bir bb krem arayışındaysanız Pure Beauty i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Ben indirim zamanı 22 tl ye almıştım.Ürünle ilgili soru ve görüşlerinizi yorum kısmına bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

10 yorum:

  1. Bu krem en merak ettiklerimden ama bb cream sevmedigim icin almamıştım sonrasinda golden roseun bbsini beğenip küslugu kaldirdim artik bi sonraki bu olabilir :) tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. garnierin sudan farkı yok bence ben hiç sevmemistim ya:)araya araya doğru olana kavustum nıhayet:)

      Sil
  2. benimde nıvea dan sonra bb kreme yaklaşımım değişmişti neatif yönde ama bu kremi aldığımdan beri elime fondöten değmiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı sekılde garnıer bana tövbe dedirtmişti ancak velvet ruj denerken ordakı bayan zorla denettirdi durşu da hoşuma gidince dayanamadım :)

      Sil
  3. ben 2 senedir fondöten kullanmıyorum.
    ilk bb kremimde pure beauty idi.
    aklınızda olsun eğerki daha fazla kapatıcılık gerektiren bi durum olursa cildinizde bb veya cc kreminize azıcık fondöten karıştırın.
    hem çok yoğun bir kapatıcı olur hem de cildiniz hava alır bb kremden dolayı yapay fondöten görüntüsü olmaz.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım çok teşekkur ederim ne kadar yararlı bir bilgi verdin.bunu ilk fırsatta uygulayacağım:)

      Sil
  4. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takibe aldım. Bloguma beklerim bende. :)

    Bunu bende aldım ama renk tonu koyu gelince kullanamadım kardeşime vermiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa üzüldüm cok acık tenlisiniz galiba.:(bende takıbe aldım hemen blogunu hoşgeldin sefa geldin.:)

      Sil
  5. Bende kesfedip geldimm.pure beautynin cc ni aldim denemek icin ama henuz sira gelmedi yaza dogru kullanicam bakalim. Bende bloğuma beklerimm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YORUMUNU YENİ GÖRDÜM TATLİM HEMEN GELİYORUM İADEYİ ZİYARETE:)

      Sil