GARNİER GOZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

12:22 merininblogu 4 Yorum

GARNİER GOZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ
GARNİER GOZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ
                                 MUTLU AKŞAMLAR
Bu akşam size yaklaşık 3 aydır severek kullandığım bu Garnier' in çift etkili göz makyaj temizleyicisinden bahsetmek istedim.
Çok seyrek ve hacimsiz kirpiklere sahip biri olduğum için her zaman  suya dayanıklı, akmayan, simsiyah rimelleri kullanmayı seviyorum.
İstediğim hacimli görüntüyü yakalayana kadar ise rimeli kat kat  uyguluyorum.Hal böyle olunca da akşama bana temizlemesi zor bir göz makyajı kalıyor.
3 ay öncesine kadar göz makyajımı Bebak'ın acı badem sütüyle temizliyordum. Ancak zaten yağlanmaya meyilli olan göz çevremde aşırı  yağlı bir his bıraktığı için kullandıktan sonra mutlaka yıkamam gerekiyordu.
Yeni bir ürün arayışına girdiğimde ise bir gün markette Garnier'in çift etkili göz makyaj temizleyicisiyle karşılaştım ve denemek için aldım.
Ve aşk:) 
O kadar güzel bir ürün ki iyice çalkalayıp pamugun üzerine döküyorum ve pamuğu gözümün üzerinde 10 saniye kadar bekletip nazikçe sildiğim de ise ta taaam tertemiz bir görüntü:)
En yoğun makyajda bile sıfır kalıntı bırakıyor ve asla yağlı bir his bırakmıyor.Kirpik güzelleştirici bir bakım da vaat ediyor ancak ben bu etkisini pek görmedim.Birçok kullanıcı kirpiklerini gürleştirdiğine dair yorumlar yapmış. Açıkcası kıskanmadım değil keşke öyle bir etkiyi bende görseydim.Gözlerimde hassasiyet ve sulanmaya sebep olmadı.Ürünü indirimde 7 tl  civarında bir fiyata almıştım.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim böyle bir ürün arayışındaysanız şans verilebilir bence.Ürün ile ilgili yorum ve sorularınızı  aşağıya bırakmayı unutmayın.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

4 yorum:

  1. Bugün bende bir YouTube'dan duydum kirpikleri gürleştiriyormuş diye. Çift etkili makyaj temizleyicileri makyajı kolayca çıkarsada uzun vadede dediğin gibi yağlanmadan dolayı yağ bezeleri çıkartabilir. O yüzden ben günlük makyaj temizleyicisi olarak misel suları tercih ediyorum. Waterproof olmadığı sürece herşeyi çıkarıyor onlarda. Rimelin seni zorluyorsa başta yüzünü yıkayıp su ile gözünü biraz ovuşturup sonra makyaj temizleme suyu ile temizleyebilirsin. Ben artık çift bazlılara çok tedirgin yaklaşıyorum, gözüm korktu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar zor bir cilt tipi ki karma cilt dönem dönem kuruyor dönem dönem yağlı bazı zamanlar ne yapacağımı şaşırıyorum uyguladıktan sonra yüzümü yıkadığım için yağ bezesi oluşumuna neden olmadı bende .bundan sonrada olmaz inşallah çünkü pratikliği çok cezbedici:)

      Sil
  2. Elimdekiler bitince bunu denemek istiyorum çok güzel olduğunu olkuyorum hep..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok severek kullanıyorum tatlım tavsiye ederim hele migrosun yuzde 50 indirimlerinde 7 tl ye düşüyor denk gelirsen mutlaka al:)

      Sil