NOTE MATTEMOIST LIPGLOSS 404 JOLLY

04:17 merininblogu 8 Yorum

NOTE MATTEMOIST LIPGLOSS




 Geçen yılın en büyük makyaj trendlerinden biri de mat dudaklardı.Bu yıl da devam eden ve benimde çok sevdiğim mat görünümlü dudaklara sahip olmak için birçok marka farklı yapı ve ambalajlar da ürünler üretti.Benim en çok ilgimi çeken mat lipglosslardı. 
Cosmetica alışverişimde note markasına ait  mat lipglosslardan 404 jolly rengini aldım.
Ürünün  yapısı mukemmel.İçerisinde dudakları uzun süre nemli tutmayı sağlayan macadamia yağı ve E vitamini bulunuyor. Paraben içermiyor.Dermatolojik olarak test edilmiş.
Ürün açıldıktan sonra 18 ay kullanılabiliyor.
Kokusunu tarif etmem gerekirse buram buram vanilya kokuyor.Vanilya kokusunu sevmiyorsanız bu özelliği pek hoşunuza gitmeyebilir.




NOTE 404 JOLLY





Bugüne kadar bu kadar kadifemsi bir rujla karşılaşmadım.Kesinlikle pul pul görüntü oluşturmuyor.Yumuşak köpüğümsü bir yapı bu.Bende ki rengi 404 JOLLY tatlı bir kiremit rengi.Rengin gün ışığındaki duruşu ise şöyle.

404 JOLLY



Kalıcılık konusuna gelecek olursak.Bu ürünün kalıcılığı ile ilgili pek çok farklı görüş var.Ürün kesinlikle çabuk matlaşmıyor dudakta, hatta uzun bir süre hiçbir şey yemeyip mimiklerinizi kullanmamanız gerekli mat görünümü sağlamak için.Ben ürünün bu özelliğini farkedince farklı bir şekilde kullanmaya karar verdim.Bir kere aplikatöre oldukça az ürün almanız gerek bu az miktarda ruju uyguladıktan sonra parmağımla hafifçe bastırarak ürünün daha çabuk matlaşmasını ve kalıcılığının artmasını sağlıyorum.Diğer türlü kullanımda çok bulaşma ve sabitlenememe sorunu yaşıyorsunuz.Özellikle yemek yedikten sonra muhakkak ürünü tazeleme ihtiyacı hissediyordum.Ancak az miktarda uygulayıp parmağımla sabitledikten sonra kullandığımda ise böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Benim ürünle ilgili yorumlarım ve görüşlerim bu şekilde.Sorularınız görüş ve önerilerinizi aşağıya yorum olarak bırakmayı unutmayınız.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

8 yorum:

  1. çok hoş bir renkmiş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. kullanması biraz zor rujlar bende de femme fatale rengi var ama bu renge de bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle yemek yerken cok tedirgin oluyorsun tam sabıtlenmediği için bulaşcak kaycak derken ben careyi az uygulayıp kendim sabitlemekte buldum:)

      Sil
  3. Çok güzel bir renkmiş :) blogunuzu takibe aldım bende beklerim. Sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen bende sizi takibe alıyorum tesekkur ederim:)

      Sil
  4. CAnım blog keşif etkinliğinde gördüm seni ve takibe aldım bana da beklerim
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldiniz bloguma bende takibe alıyorum hemen sizi:)

      Sil