NİVEA CANLANDIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

02:42 merininblogu 2 Yorum

NİVEA CANLANDIRICI YUZ TEMIZLEME KOPUGU
NIVEA CANLANDIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ
                                                                   Mutlu Pazarlar
Bugün sizlere yaklaşık üç aydır kullandığım Nivea nın bu normal ve karma ciltler için olan canlandırıcı yüz temizleme köpüğünden bahsetmek istedim.Öncelikle ambalajın üstünde yazan ürünün  vaatleri neymiş onlara bakalım.

  • Cildi derinlemesine temizler, canlandırır, güzel ve sağlıklı görünüm kazandırır.
  • Cildin doğal nem dengesini korur.
  • Güzel kokusu ve yumuşak köpük formülüyle mükemmel bir yüz temizleme deneyimi yaşatır.   


    Ürünün vaatleri bunlar.Benim Nivea nın kreminden tutunda  cilt bakım ürünlerine kadar yıllardır karşı koyamadığım bir ilgim var.Bence bunun sebebi ürünlerinin kokusu. Ferah ve klasik olan o Nivea kokusu benim için ürünü daha cazip hale getiriyor.Ancak bu yüz temizleme köpüğü maalesef beklentilerimi karşılayan bir ürün olmadı benim için.Benim bu tarz ürünlerden beklentim kesinlikle derinlemesine bir temizlik oluyor.Ürünün bu yönü bence köpük yapısı yüzünden biraz zayıf kalmış.Evet uygulaması çok pratik ancak makyaj sonu yüzümde kalan fondöten veya diğer makyaj kalıntılarını temizleyecek güçte bir yapısı yok.Ben de bu ürünü daha hafif makyaj yaptığım günler de veya makyaj yapmadığım ve cildimi daha az temizlemeye ihtiyaç duyduğum zamanlarda kullanarak bitirmeye çalışıyorum.Vaat ettiği gibi cildin nem dengesini koruyor ,yapısı çok yumuşak, kullanım kolaylığı açısından çok güzel, kokusu çok ferah bunlar ürünün artı yanları.
    Ancak benim üründen beklentim olan derinlemesine temizliği yeterli bulmadığım için maalesef bir daha almayacağım ürünler arasında.Peki siz bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız ürünün performansından memnun kaldınız mı? Yorumlarınız ve deneyimleriniz benim için çok kıymetli lütfen aşağıya yorum bırakmayı unutmayın.
     GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

2 yorum:

  1. merhaba iadeyi ziyarete geldim benim favorilerim daima nivea ürünleri faydalı bir yazı olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HOŞGELDİN SEFA GELDİN TATLIM.BENDE VAZGECEMIYORUM NIVEADAN:) NE MUTLU BANA YARARLI OLABILDIYSEM:)

      Sil