LOREAL SKİN PERFECTİON NEMLENDİRİCİ KREM

07:26 merininblogu 9 Yorum

Loreal skin perfection
LOREAL SKİN PERFECTİON


MUTLU GÜNLER
Bugün ki yazımda sizlere Loreal'in Skin Perfection  nemlendirici kreminden bahsetmek istedim.Bundan yaklaşık iki yıl öncesine kadar cilt tipimi tanımıyordum ve yağlı bir cildim olduğunu düşündüğüm için  yağlı ciltliler nemlendirici krem kullanmaz yanılgısına düşmüştüm.
Kendinize bir günlük nemlendirici alacaksanız eğer ilk aşamada cilt tipinizi belirlemeniz gereklidir.Ben yağlıya dönük karma bir cilt tipine sahibim.Yazın çok fazla yağlanmaya müsaitken kışın ise T bölgem haric cildimin geri kalanı kuru oluyor.
Bence en zor cilt tipinden biri çünkü  çoğu zaman t bölgeme ayrı, yüzümün geri kalan kısmına ayrı krem, tonik uyguladığım oluyor.İlk günlük nemlendiricim Garnier markasının yeşil ambalajlı olan yağ içermeyen günlük kremiydi.Ama malesef ürünün yapısı, yüzümde bıraktığı yapış yapış his yüzünden yollarımız ayrıldı:)
Yeni bir günlük krem arayışına girdiğimde Loeal in skin perfection serisinden çoğu yerde bahsedildiğini gördüm.Bence cildiniz için en doğru kremi deneme yanılma yoluyla buluyorsunuz.Kremin 20-30 yaş aralığındaki kişilerin günlük nem ihtiyacını karşıladığı ve ipeksi  bir dokusu  olduğu belirtiliyor.Ürünün vaatlerine gelecek olursak;

  • Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir.
  • Gözenekleri sıkılaştırır.
  • Cilt tonunu eşitler
Öncelikle kesinlikle ambalajı mükemmel.Yapısı gerçekten de ipeksi ve rengi pembe:) Loreal kadınlara nasıl hitap edeceğini iyi biliyor bence. Bu krem benim ikinci kutum du,  üçüncü ise yedekte duruyor bile.Uyguladığınız andan itibaren ciltte güzel kadifemsi bir yumuşaklık sağlıyor.Kullandığım süre boyunca cildimdeki renk eşitsizliklerini giderdiğini gözlemledim. Gözenekleri sıkıştırma vaadi  ise benim gibi fazla geniş gözenekleriniz varsa yeterli gelmeyebilir ancak benim üründen beklentim nemlendirme olduğu için o kadar önemsemiyorum bu etkisini.İndirimden 22 tl ye aldığım ürüne bence bir şans vermelisiniz.Ürünle ilgili sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

9 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş canım

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkurler tatlım umarım yararlı olmuştur:)

      Sil
  3. son günlerde bu kremi kullananlara çok sık denk gelmeye başladım. ben saç bakım ürünlerindne çok çokkk memnunum ;)

    Link adı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bugun yeni paketine geçtim bile özellikle makyajdan önce kullandığımda da çok güzel nem sağlıyor cildime :)pamuk şekeri pembesi renginde zaten albeni diyor krem:)

      Sil
  4. Bende Garnier nem dengesi serisinin yeşil ambalajlı ürününü kullandim ve benim için hayal kırıklığı oldu..Loreal skin perfection serisine bir şans vereceğim.. çok faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faydalı olabildiysem ne mutlu bana çok yağlı bir cildiniz yoksa memnun kalacaksındır canım:)

      Sil
  5. aradığım krem bu sanırım. bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum. bloğumada bekliyorum http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim:)hemen takibe alıyorum blogunu tatlım.hoşgeldin:)

      Sil