ELİDOR KURU SAMPUAN

04:03 merininblogu 4 Yorum

ELİDOR KURU SAMPUAN
ELİDOR KURU SAMPUAN


                                                                GÜNAYDIN
Geç bir günaydın oldu ancak malum tatil.Bugün blogumun misafiri instagram hesabımda bahsettiğim bu Elidor'un yağlı saçlar için olan kuru şampuanı olacak.
Benim kuru şampuanla ilk tanışmam bu ürünle oldu.Elidor seriyi yeni çıkardığında ürünün vaatleri ve kullanım kolaylığı o kadar cazip gelmişti ki hemen bir tane edinmiştim.Kullandığım ilk zamanlar ürün bana çok pratik ve kullanışlı gelse de bir süre sonra farkettim ki sağladığı temizlik hissi taş çatlasın 2 saat sürüyor.
Yağlanan saçımın o ağır görüntüsü ve hacimsizliğinde bir değişim olmuyor.Üründen soğumama sebep olan diğer bir yanı ise kokusu.Yok böyle keskin bir koku.Astımınız ya da keskin kokulara herhangi bir hassasiyetiniz varsa ürünün kullanıldığı ortamda bulunmamalısınız bence.Ve o keskin koku sizle birlikte tüm gün geziyor.Ürünün verdiği temiz görüntü ne kadar kısa süreliyse, yaydığı o keskin koku ise bir o kadar kalıcı.
Sonuç olarak ben bu ürünü hiç mi hiç sevmedim.Yanlış hatırlamıyorsam 10 tl civarı bir fiyata almıştım.Tamamen bir kayıp benim için.

Peki siz bu ürünü kullandınız mı? Ürünle ilgili soru ve yorumlarınızı aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum.
Güzel Kalın...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

4 yorum:

  1. Bende akşam boyalı saçlar için olanını yazcaktım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende boyalı saçlar için olanını denemek için yeni almıştım keşke daha önce keşfetseymişim blogunu canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki sen seversin tatlım.cok tesekkurler guzel sozlerın ıcın:)

      Sil