ALISVERİS

05:57 merininblogu 12 Yorum


ENGLİSH HOME TASINABİLİR SARJ ALETİ
ENGLİSH HOME


MUTLU GÜNLER
Ne kadar yatak döşek yatsam da sırf şu görmüş olduğunuz ruj görünümlü taşınabilir şarj aletinin hatırına hasta yatağımdan kalktım. English Home gerçekten kadınların zaaflarını iyi biliyor.Uzun zamandır aklımda taşınabilir şarj aleti almak vardı. Sanki English Home  sesimi duymuş gibi oldu:)
Bu ruj şeklinde ki taşınabilir şarj aletini görünce dayanamadım ve alıverdim.Performansını kullandıkça göreceğim.İlerleyen zamanlar da merak ederseniz size ürünle ilgili yorumlarımı iletirim.Fiyatı indirmle 20 tl.

LOREAL PARİS ELSEVE
LOREAL PARİS ELSEVE


Daha sonra Eve mağazasında yuzde 40 indirim olduğunu bildiğim için ne zamandır merak ettiğim Loreal in Elseve 6 mucizevi yağ besleyici şampuanını ve daha önce kullandığım mucizevi yağın saç güzelleştirici bu kremini aldım.

LOREAL PARİS ELSEVE SAMPUAN
LOREAL PARİS ELSEVE ŞAMPUAN


Elseve in bu şampuanını ne zamandır merak ediyordum. İndirimle 8 tl ye düştüğünü görünce bir şans vermek istedim.Ben şampuan markamı devamlı değiştiriyorum ve doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum Elimdeki şampuan bittiğinde hemen bu pakete geçeceğim.6 değerli çiçek özü yağı içerdiği yazıyor ambalajın üstünde bu çiçekler ise keten, gardenya, papatya, ayçiçek, gül, nilüfer.Şampuanın vaatleri ise, saçı kökten uca besler.Saça ipeksi bir yumuşaklık ve sıradışı bir parlaklık verir.İnşallah anlaşabiliriz deneyip göreceğiz.


ELSEVE SAC GUZELLESTİRİCİ KREM
ELSEVE SAC GUZELLESTİRİCİ KREM

Alışverişimin son parçası ise Elseve in bu saç güzelleştirici kremi.Bu ürünün pompalı şişede yağ olan versiyonunu çok severek kullanıyordum.Yağ çok az kalınca kremi denemek istedim.Ürünün vaatlerine gelirsek.
Besler, yumuşatır, parlatır,korur.Ürünü pek çok şekilde kullanabilirsiniz.Durulama gerektirmiyor.Ambalajın üstünde yazan kullanım şekilleri ise:
Islak saça uyguladığınız da yoğun bir besleme.
Kurutmadan önce kullanırsanız saçı 230 derece ısıya kadar korur.
Son dokunuşta kullanılırsa saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor ve şekillendirmeyi kolaylaştırır.Ürünüm indirimli fiyatı 8 tl.
Benim alışverişim bu şekildeydi ürünlerle ilgili soru ve yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayınız.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

12 yorum:

  1. o şarj aletine hayran oldum :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Daha güzelleri sizin olsun inşallah çok teşekkurler:)

    YanıtlaSil
  3. şarj aletine bayıldım :)güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. loreal ürünlerini bende çok seviyorum saç bakım ürünleri birçok markaya göre çok çok başarılı :) şarj aletini güle güle kullan, bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaman ayırıp yazımı okudugunuz ve güzel yorumunuz için çok teşekkur ederim.Hemen iadeyi ziyarete geiyorum:)

      Sil
  5. şarj aletini kullandınız mı ? nasıl buldunuz paylaşırsanız seviniriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk fırsatta kullanıp görüşümü yazacağım ilginiz için teşekkur ederim:)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba , mutlu gunlerde kullanin oncelikle hepsini :) sarj aletini kullanabildiniz mi , ben de baska desenininden aldim ama aleti sarj ederken surekli kirmizi isik yanip sonuyor , normal mi bu ? Sinir bozucu da biraz , bir sorun var gibi hissettiriyor :D yorumlarinizi yazarsaniz cok sevinirim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şarj aletlerine cok mukkemmel dıyemem canım yanıp sönmesi normal .şarj olduğunu gösteriyor.tam doldurmuyor sarjımı ancak benı kurtarıyor zor zamanlarda yuzde 5 şarjmı yuzde 70 mı dersen yuzde 70 i secerim tabii ki:)

      Sil
  8. Bende yeni aldım ancak dolduğunu Nasıl anliyicamm? Yeşile donmesini bekledim ışığın ama oyle bisey olmadı :/:))

    YanıtlaSil