BEBAK ACI BADEM SÜTÜ

12:40 merininblogu 4 Yorum

BEBAK ACI BADEM



MUTLU GÜNLER
Bu yazıyı okuduğunuzda ben muhtemelen sınırda nöbet  tutuyor olacağım:)
Yazıma nostaljik bir giriş yaptıktan sonra gelelim bugun ki misafirime.
Bebak Acı badem sütü benim makyaja ilk başladığım dönemlerde micellar temizleme sularının çokta popüler olmadığı zamanlar da tanıştığım ilk göz ağrım diyebilirim.
Muhtemelen 18 yaşındaydım ve rossman alışverişimde görevlinin tavsiyesi üzerine almıştım ilk paketimi.Benim küçük makyaj dünyamda devrim yarattı tabi.Ten makyajı çok yapmazdım.Ancak göz makyajım için o dönem çok severek kullanmıştım bu ürünü.
Tabi yaşınız ve makyajla ilgili bilinciniz arttıkça bu ürünün benim için yeterli gelmediğini cilt tipime pekte uyumlu olmadığını keşfedince bu ürün benim için eski bir dost olarak kaldı.
Çabuk yağlanan bir cildiniz varsa bu ürün size ağır gelebilir.Ama siz ben yüzümü bu sütle siler üstünede mis gibi yıkar arındırırım diyorsanız ona bir şey diyemem tabi:)
Ben teizleme sütlerini pratik bulmuyorum artık cildimde bıraktığı ağır his beni rahatsız ediyor.
Kuru bir cildiniz varsa muhtemelen bu ürünle iyi anlaşabilirsiniz.
Eğer yağlı bir cildiniz varsa da makyajınızı temizledikten sonra mutlaka yüzünüzü güzelce yıkamalısınız.Değilse diğer gün aşırı yağlanmış bir ciltle uyanmanız muhtemel.
Fiyat performans olarak gayet güzel olan bu ürünü cilt tipinizin ihtiyacı doğrultusunda tercih edebilirsiniz.Ürünle ilgili görüş ve sorularınızı aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

4 yorum:

  1. Bende hep temizleme sulari kullaniyordum ustunede temizleme jeli kuru olan cildim dahada kurudu yeni yeni sut temizleyicilere gectim ustune yikamiyorumda cok memnunum halimden simdilik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle cilt tipinizin ihtiyacına göre ürün kullandığınızda aradaki fark cok belli oluyor zaten:)

      Sil
  2. Bu ürünü bugün her yerde aradım, bulamayınca yine Garnier satın aldım. Övgüsünü çok duyuyorum, bir bulabilsem deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım kuru bır cıldın vrsa seversn muhtemelen ben artık temızleme sutu tarzında urunlerı kullanmıyorum maalesef:(

      Sil