BABİL.COM ALIŞVERİŞİM

05:51 merininblogu 12 Yorum

KİTAP ALIŞVERİŞİM

MUTLU PAZARLAR
Artık bir klasik haline gelen babil alışverişimin kargosu geçen gün elime ulaştı.Sevgili Sergül Kato nun verdiği indirim kodu sayesinde yüzde beş indirimle aldığım kitaplarıma gelmeden önce, siteyle ilgili ufak bir şikayetimi de yazmadan geçemeyeceğim.Ne zaman siteden kitap siparişi versem en erken elime bir hafta içinde geliyor.Bu sorunu yaşayan bir ben miyim? Yoksa sizlerden de yaşayan oldu mu? Yorum kısmına yazarsanız çok sevinirim.
Gelelim bu ay okumak için seçtiğim kitaplara:)

babil.com

Seçtiğim kitaplardan ilki Mucize ,Pegasus yayınlarından çıkan bu kitabın yazarı R.J PALACİO.
''Kitap August isimli çocuğun zorluklara dolu hayatını anlatıyor.yüzünde büyük ölçüde bozuklukla doğan August toplumdan garip bakışlar almaya, dışlanmaya alışmış ya da alışmış numarası yapmaktadır...''
Kitap konusu nedeniyle çok ilgimi çekti ve alınacaklar listemin başındaydı zaten.
İkincisi filmlerinden aşina olduğumuz hatta benim filmlerini defalarca izlediğim Bridget Jones un Günlüğü, kitabın yazarı Helen Fielding konusuna ise filmi izleyenler az çok hakimdir ancak kısaca özetleyecek olursak;
Belirli bir yaşa gelmiş ve aşk hayatında problemleri olan Bridget in ailesi arkadaşları ve aşık olduğu adamla ilgili komik serüvenini anlatıyor kitap.Ne zamandır kitaplığımda olmasını istediğim ve merak ettiğim bir kitaptı şimdiden yarıladım bile:)

Son kitap ise kardeşime hediye benim pek ilgi alanıma girmeyen tarz bir kitap İlber Ortaylı ya ait. Türklerin Tarihi isimli bu kitabı kardeşim bir süredir okumak istiyordu hazır alışveriş yaparken onuda sepetime atmıştım.
Benim kitap alışverişim bu şekildeydi peki sizler son zamanlarda neler okuyorsunuz?Aldığım ve okuduğum kitaplarla ilgili sorularınızı aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

12 yorum:

  1. Mucize kitabi cok guzeldir. Umarim begenirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Mucize'yi ben de okuyacağım :) Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. son zamanlarda babil de yavaşladı maalesef :/ sergül indirim kodu mu vermiişş hiç bilmiyodum o.O ben de son alışverişimde mucizeyi aldım çok büyük beklentim var bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım serrose yazdınmı kupon kısmına yuzde 5 ındırmlı alıyorsun kıtapları:)

      Sil
  4. Mucize'yi bende merak ettim :)) iyi okumalar.

    YanıtlaSil
  5. ben bu siteyi ilk defa duydum deneyeceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım memnun kalırsınız indirim kodunu yazmayı unutmayın:)

      Sil