ALIŞVERİŞ

06:10 merininblogu 19 Yorum

ALIŞVERİŞ


MUTLU GÜNLER
10 Günlük Kilis maceram bitti.Blogumu ve instablogumu gerçekten çok özledim.Tabii ki her Türk kadını gibi görev için gittiğim yerde bile alışveriş yapabilirim:)
Nöbet çıkışlarımı alışverişle değerlendirdim kısaca:):)
Gaziantep te uğradığımız avm den yaptığım minik alışverişime gelecek olursak. Gratis ten şu çok ünlü Brulee yi aldım.Aldığım zaman indirim yoktu fiyatı muhtemelen 5 tl civarındaydı.Ardından Yves rocher den çok merak ettiğim ve çok kişide gördüğüm kayısılı peelingi aldım fiyatı 15 tl civarındaydı.Fişlerini attığım için net bir fiyat söyleyemiyorum maalesef.


Aslında yaklaşık iki hafta içinde yaptığım karışık ve dağınık bir alışveriş yazısı olduğu için ürünleri aldığım mağazalara göre sınıflandırabildim:)
Gelelim bugün ki eve alışverişim den aldıklarıma tırnaklarım kat kat ayrıldığı için kalyonun bakım yağını denemek istedim fiyatı 5 buçuk tl.Ve tabii ki oje almadan çıkamadım mağazadan note un 39 numaralı ojesinide alıvermiş bulundum onunda fiyatı 2.75 tl.


Watsons indiriminden de ihtiyaçlarımı alarak alışverişimin kozmetikle ilgili kısmını sonlandırdım. Loreal in  annemin severek kullandığı kremi yuzde 50 indirimle 28 tl ye düşünce yedeklemek istedi.Diş macunu 9.50 tl ye düşmüştü.Vee  benim nerdeyse şeffaf diyebileceğimiz kaşlarım içinde rimmel in brow this way ini kaptım onunda fiyatı 9 tl civarındaydı.

little prince

 Kırtasiye ürünlerini sever misiniz? Ben kırtasiye ürünlerine bayılıyorum.Ve küçük prense zaafım var kabul ediyorum:)
6 lı mandal seti Paşabahçe den fiyatı 5 tl.Bir sağlıkçı olarak enjektör şeklindeki kalemlere nasıl hayır diyebilirdim ki!
Kalemlerin fiyatı 2 tl idi.Gelelim en sevdiğim parçaya.Küçük prens ajandam ile Kilis teki minik bir pasaj da karşılaştık ve tabii ki ilk görüşte vuruldum:):) Ajandanın fiyatı ise 15 tl.
Benim son zamanlarda yaptığım alışverişler ve aldıklarım bu şekildeydi.Ürünlerle ilgili görüş ve yorumlarınızı aşağıya bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...




Bunlarıda Begeneceğine Eminim

19 yorum:

  1. Kırtasiye setin çok güzelmiş cnm, iyi günlerde kullan her birini...

    YanıtlaSil
  2. Bakım yağı hakkında görüşlerini merak ediyorum canım :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canim. Alisveris için yer ve zaman engel olamaz bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen valla:) potansiyelimiz yuksek canım:)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba.Blog keşif etkinliginden geldim ve blogunuzu takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba.Blog keşif etkinliginden geldim ve blogunuzu takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel şeyler almışsınız note ojelerini bende kullanıyorum güzel oluyorlar ben asıl Yves rocher kayısılı kayısılı peelingi merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk izlenimim olumlu bir sure daha deneyip inceleme yazısını yazacağım:)

      Sil
  8. Maryslife http://www.maryslife.net/
    Canım hepsi çok güzel güle güle kullan :) Orada bir küçük prens ajandası var ki ona ayrıca vuruldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkurler tatlım daha guzellerı senın olsun:)

      Sil
  9. ay çok teşekkur ederim evet benımde asırı zaafım vardır kırtasıye kıtap ve kozmetiğe:)daha daha guzellerı senın olsun ınsallah:)

    YanıtlaSil