YVES ROCHER GREYFURT ÖZLÜ YÜZ FERAHLATICI SPREY

08:28 merininblogu 12 Yorum




MUTLU GÜNLER
Bugün konuğum Yves Rocher nin bu yüz ferahlatıcı spreyi.Aslında ürün hakkında çoğu kişinin olumlu olumsuz yorumlarını okumuştum almadan önce.Ve evet yazılanların çoğu gibi ürün olsa da olur olmasa da.
Yaz yaklaşıyor malum  bu tarz bir ürün arayışına girmiştim .Yves Rocher alışverişim de alıp denemek istedim.Genel anlamda makyaj üzerine kullanımında sabitleme vs. bunlar gibi bir etkisi yok.
Yüzde bir ferahlık yaratıyor mu gerçekten?
Evet ama çok kısa etkili bir ferahlık.
Nem sağlıyor mu?
Benim gözlemim T bölgemde yağlanma daha ziyade parlamaya sebep oldu.
Belki kuru ciltliler de böyle bir etkisi olmaz.Benim karma cildim ürünü sevemedi pek.Ben evde makyajsızken baş ucumda ya da elimin altında bulunduruyorum ki kullanıp bitireyim.Buzdolabında bekletip deneyeceğim birde belki soğukken severim.
Ürünün en en sevmediğin yanını yazayım en son olarak.
Sprey özelliği çok sert yani ürün homojen olarak yüze dağılmıyor ,sıvı direk sert bir biçimde gelince haliyle daha bir kızdırıyor beni:):)
Yazıyı yazarken bile koşup gidip Avene in  termal suyunu almak geliyor içimden ama tabii ki önce elimizde ki ürünleri bitiriyoruz değil mi?
Can sıkıcı bu maceram da burada dursun ki belki size bir faydası dokunur:)Almayın bal kızlar aldırmayın da.Fiyatı 16 tl civarındaydı.
Benim ürünle ilgili düşüncelerim bu şekildeydi belki siz severek kullanıyorsunuzdur.Düşünce ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.

GÜZEL KALIN..



Bunlarıda Begeneceğine Eminim

12 yorum:

  1. Faydalı bir yazı olmuş. Böyle denenmiş ürün yazılarını seviyorum. Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de ambalajından dolayı sevemedim bu ürünü.. Hatta yazımda da belirttim gerçekten çok sert püskürtüyo ürünü ve homojen dağılmıyor.. Yazı için teşekkürler sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. avene aklımdaydı benımde ama mağazaya girince merakıma yenılıp alıvermış bulundum.aynen kesinlikle homojen dağıtmıyor ve buda urunun cabuk bıtmesını sağlıyor bence:)

      Sil
  3. Yazık olmuş ... En azından zarar vermemiş diyerek sevinelim avunalım bari ...
    Teşekkürler bilgilendirme için

    YanıtlaSil
  4. Çok istiyordum vazgeçtim bu yazıdan sonra. Teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  5. Yaz için düsündügüm ürünlerden. Ancak bu markayi almam sanirim.

    YanıtlaSil
  6. Evet önce elimizdekileri bitiriyoruz, sonra avene termal su :)
    Ben de kullanıyorum bu spreyi. Diğer tazyiklilere göre iyi olduğunu söyleyebilirim. Çünkü daha kötülerini de kullandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim ilk kotu deneyımımdı :) umarım sondur :)

      Sil