FLORMAR INVISIBLE PORES

07:36 merininblogu 8 Yorum

FLORMAR


MUTLU GÜNLER
Bugün sizlere flormarın pin up serisinden olan bu ınvısıble pores gözenek küçültücü bazdan bahsedeceğim.(kahverengi ambalaj olan)
Karma bir cilde sahibim ve t bölgem yağlanmaya aşırı meyillidir. Gözeneklerim  çok geniş olmasa da makyajda görüntüsü beni rahatsız ediyor.
Tabi bu görüntü dönem dönem değişiyor çünkü yaz aylarında sıcak  sebebiyle açılan gözeneklerimle kışın pek sorun yaşamıyorum.
Flormar ın pin up serisinde ki bu ürün dikkatimi çekmişti ve bir indirim döneminde yanılmıyorsam 5 tl gibi bir fiyata almıştım.
Açıkçası ürün bende gözenek küçültücü bir etki yaratmadı.Ancak uyguladıktan sonra oluşturduğu kadifemsi doku ten makyajımın özellikle cildimin kuru olan kısımlarında daha güzel oturmasını sağladı.Yani renkli bir baz olarak kullanıyorum ben bu ürünü.Gözenek küçültme etkisi bence sıfır ya da benim gözeneklerim fazla büyük bu göreceliliğe bir şey diyemem:)
T bölgeme dahil olan kısımda yanı yanak kısmıma uyguladığımda gün içerisinde yağlanmaya sebep olduğunu gözlemlediğim için ben bu ürünü yüzümün kuru olan kısımlarında baz olarak kullanıyorum.Olmazsa olmaz bir ürün değil bence.Tabii ki kişiden kişiye etki ve görüşler değişse de belki de benim üründen fazla bir beklentim olduğu için bu şekilde düşünüyorumdur.Peki sizler bu ürünü kullandınız mı?Ürünle ilgili  görüş ve önerilerinizi yorum kısmına bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...

Bunlarıda Begeneceğine Eminim

8 yorum:

  1. Bana Flormar demeyin yakında satın alıcam :)) İnternetten sitesinden sipariş veriyorum hep outlet ürünleri çok ucuz oluyor arada kargosu 1 tl haberin olsun ;) Bu arada aynı cilt tipine sahibiz

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben cok muzdaribim bu cilt tipinden malesef ıkı ayrı urun kullandıgımı bılıyorum yuzumdeki dengesiz geçişler için:/

      Sil
  2. Bu seri kaldırıldı demişlerdi Flormara sorduğumda. Bende benefit porefessional yerine bundan alsam mı diye düşünüyordum öyle dediler alamadım. Ona çok benziyormuş yapısı bir arkadaşım demişti alamadan kaldırıldı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben benefiti kullanmadım kesin bir şey söyleyemem bu konuda ama benefitin bu kadar zayıf bır performansı olacağını dusunmuyorum:)

      Sil
  3. Benim cilt tipimde böyle bb veya cc krem öneriniz var mı acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pure beauty nin bb kreminden cok memnunum ben canım denemediysen tavsiye ediyorum:)

      Sil
  4. Hep elim gidiyordu bir türlü alamıyordum en kısa zamanda deniyorum çok teşekkür ederim:) ❤️

    YanıtlaSil
  5. Bunu da seven bir kaç kişi duyunca hemen alıyım diyodum iyiki bakmamışım :)

    YanıtlaSil