GRATİS, WATSONS, AVON ALIŞVERİŞİM

10:29 merininblogu 12 Yorum

WATSONS


MUTLU GÜNLER
Son zamanlarda yaptığım alışverişlerde aldığım ürünleri toplayıp bir yazı haline getirmek istedim.Uzun zamandır ne blogta ne instagram da pek aktif değilim aslında.Sebebi hem iş yoğunluğu hem genel bir bahar yorgunluğu.Bugün ise yaklaşık iki haftadır farklı zamanlarda aldığım ürünleri bir araya getirip bu yazıyı yazmaya karar verdim:)
İlk olarak Gratis ten aldığım Essence marka koyu kahve göz kalemi.Siyahını çok sevdiğim için kahverengi olanını da almak istedim. Sağolsun sümeyracım benim için Gratiste bulunca almıştı fiyatı 9 tl.
Watsonstan ise merakla beklediğimiz şuan ülkedeki kadınların yarısında bulunduğuna inandığım Lash Sensatıol maskarayı tabii ki bende aldım.Bir şey ulaşılmaz olunca hep mükemmel ve eşsiz gelir ya insana bu rimel içinde geçerli bir kural bu maalesef :) fiyatı 13 tl idi.
Daha sonra ne zamandır listemde olan Brow satin kaş kaleminide aldım.Görkem' e selam olsun cidden alıp denemelisiniz.Fiyatı 13 tl civarındaydı indirimde.

alışveriş


Daha sonra annemde severek kullandığı kremini indirimde yedeklemek istedi.Onun fiyatıysa 28 tl ydi.
Ve yaz geldi yeni kokular denemek istedim, birçok yerde sekiz çarpı dördün bu parfüm deodorantlarından bahsedildiğini kokularının güzel olduğunu duymuştum.Ben tercihimi soft kiss den yana kullandım.Fiyatı 8 tl civarındaydı.


avon

Son olarak Avon da gördüğüm ve denemek için aldığım matlaştırıcı etkili tonik geçen gün geldi.Onunda fiyatı 14 tl civarındaydı.
En kısa zamanda deneyip düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.
Benim son zamanlarda yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Aşağıya değerli yorumlarınızı bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN...




Bunlarıda Begeneceğine Eminim

12 yorum:

  1. güle güle kullan.. kaş kalemi en sevdiğim

    YanıtlaSil
  2. Essence'in asansörlü göz kalemleri çok güzel ama bulamıyorum artık :-/ Kaş kaleminde benim de gözüm var :)) Mutlulukla kullan Merve :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bulduğum yerdemkapıyorum vallahı cok kalıcılar:)

      Sil
  3. maybelline markasının maskarasını çok methediyorlar ben de çok merak ediyorum doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende deneyımlıyorum kısa zamanda yazısını yazmıs olacağım canım:)

      Sil
  4. Kesinlikle bu maskara tam instagramda patladığı dönem sıcağı sıcağına geldiği için herkes satın aldı ben de aldım tabi ki :)) Ama henüz açmadım.Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım. Detaylı yorumlarını da merakla bekliyorum. Bu arada blogun da hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum tatlım.cok tesekkur ederim en kısa zamanda detaylı yazılarını yazacağım:)

      Sil