GRATİS, ROSSMANN, YVES ROCHER, MİGROS ALIŞVERİŞİM

06:29 merininblogu 30 Yorum

GRATİS




MUTLU GÜNLER
Uzun süredir blogta ve instagram hesabımda pek aktif değildim.Bunun sebebi tatilde olmamdı.Çanakkale tatilimde tabii ki boş durmayıp alışveriş yaptım:)
Çünkü yaşadığım şehir küçük bir yer ve bazı mağazalar burada bulunmuyor.Hal böyle olunca ne zamandır görüp merak edip alamadığım ürünlere ulaşmış oldum. Nilüferime ve dostlarıma da kocaman teşekkür tabii ki uzun bir alışveriş oldu:)
Gelelim aldıklarıma ilk iş gratise uğradım ve ne zamandır almak istediğim açılı eyeliner fırçasını kaptım.Fiyatı 4 tl civarındaydı.Essence standında herkesin çok övdüğü asansörlü gel eyelinerı gördüm ve denemek için aldım fiyatı 8 tl civarındaydı.
Essence in yeni çıkardığı siyah kirpik bazınıda rossmann da bulabildim.Görevli kız ısrarla bunun baz değil rimel olduğunu iddia etsede ürünün üzerindeki açıklamayı okutunca ikna edebildim onuda:):)
(Hizmet içi eğitim şart bence:))

elseve

Gratisin nisan kataloğunda gördüğüm kampanyayı da değerlendirmek istedim.Kampanya da Loreal Elseve in bu benim severek kullandığım seriden alacağınız ürünün yanında tangle teezer benzeri bu saç açıcı tarak hediyeydi.Tarağın hem tasarımı hemde renginin cazibesi kalbimi fethetti.Şampuanın fiyatı ise 10 tl idi.

yves rocher

Malum önümüz yaz olunca Yves Rocherden bu güzel kokulu spreyi de alıp denemek istedim.İndirim yoktu.Fiyatı 15 tl idi.

migros

Yaz geliyor dedim ya haliyle fazlalıklardan kurtulmak için bol bol su içmek gerek.Arkadaşım Sümeyra  ne zamandır almak istediğim su şişesinin migrosta indirimde olduğunu söylemişti.Sizde su içmeyi unutuyorsanız böyle güzel bir şişe edinerek su içmeyi daha zevkli bir hale getirebilirsiniz.İndirimli fiyatı 15 tl idi.
Benim son zamanlarda yaptığım alışveriş bu şekildeydi.Ürünlerle ilgili merak ettiğiniz soru veya yorumlarınızı aşağıya bırakırsanız çok mutlu olurum.
GÜZEL KALIN..







Bunlarıda Begeneceğine Eminim

30 yorum:

  1. Merhaba çok güzel bir post olmuş alışveriş yazılarını çok seviyorum zaten, blogunuzu çok sevdim ve takibe aldım banada beklerim :) http://nuranseker.blogspot.com.tr/?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkurler tatlım hemen gelıyorum ziyarete:)

      Sil
  2. Merhaba çok güzel bir post olmuş alışveriş yazılarını çok seviyorum zaten, blogunuzu çok sevdim ve takibe aldım banada beklerim :) http://nuranseker.blogspot.com.tr/?m=0

    YanıtlaSil
  3. kirpik bazı, yani rimel... yorumunu bekliyorum... benimde çok merak ettiğim bir ürün sevgiler.
    soslubadem.blogpsot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda deneyımlerımı yazıyor olacağım urunle ılgılı canım:)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. tesekkurler tatlım daha guzellerı senın olsun:)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel elseve bende severek kullanıyorum güle güle kullan ☺️

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan aldıklarını

    YanıtlaSil
  8. Su şişesine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullanın :) sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullanın canım :)

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  12. A! O tatlı şey tarak mı? Ne şeker ki ama yaaa :)
    Güzel günlerde kullan hepsini de.

    YanıtlaSil
  13. Aldiklarinizi guzel gunlerde kullanin ama duzeltme yapmak istedim bu rimel bazi degildir yani herhangi bir mascara nizin uzerine suruyorsunuz topcoat yani. Tekrar iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle hollanda dan sevgiler Ayse...

    YanıtlaSil
  14. Aldiklarinizi guzel gunlerde kullanin ama duzeltme yapmak istedim bu rimel bazi degildir yani herhangi bir mascara nizin uzerine suruyorsunuz topcoat yani. Tekrar iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle hollanda dan sevgiler Ayse...

    YanıtlaSil